Servicii de catering

Evenimente

Profesionalismul departamentului de catering face ca acesta sa se poata adapta cu usurinta cerintelor voastre, fie ca este vorba de specialitati din bucataria internationala sau de bucate traditionale romanesti. Atat personalul cat si modul de prezentare al meniului sunt impecabile, iar maestrii bucatari au grija ca preparatele sa satisfaca pana si cele mai pretentioase preferinte culinare. Unul dintre momentele mult asteptate ale unui eveniment este acela de a degusta preparatele. Intr-un fel este momentul reprezentativ pentru gazda. Dorim sa va prezentam un concept nou, ce va da oportunitatea de a va personaliza meniul complet. Plecand de la o idee, tematica, gastronomie, meniul poate fi representativ evenimentului dumneavoastra.

Chefs Table

Impreuna cu echipa de creatie si concept am redefinit clasicul live cooking de la evenimente, prin introducerea experientei de Chefs Table. Chefi nostri experimentati instala bucatarii pop-up si vor pregatii si gatii preparatele in fata invitatiilor. Fie ca este un corner de sarmale la pirostrie, fie un bar de sushi, sau o macelarie cu gratare in aer liber.

Sweets

Buftea Events iti ofera un serviciu complet de organizare si coordonare a evenimentelor, prin care se poate ocupa si de amenajarea unei zone dedicate deserturilor, care sa completeze perfect locatia si decorurile alese. Iti oferim posibilitatea sa alegi o gama diversificata de preparate dulci, astfel incat sa ai la eveniment preparate dulci pe placul tuturor invitatilor. Impreuna cu renumitul Master Pastry Chef Flavian Dobre va punem la dispozitie o gama rafinata de produse dulci, de la candybaruri personalizate la corner cu tematica. Cu sustinerea echipelor de scenografie si decor, construim machete de tort numai ca in filme! Cu talent si multa pricepere, specialistii in gastronomie din cadrul Studiourilor Buftea pot pregati orice desert iti doresti. Acestia au castigat numeroase premii internationale si iti pot oferi o experienta culinara unica. Profesionisti in arta culinara vor lucra preparatele cu atentie sporita la detalii, pentru ca acestea sa aiba culorile, formele si aromele pe care le doresti.

Stations

Conceptul de food station este preluat de peste hotare, dar a capatat o mare popularitate si la noi. Toata lumea adora sa gaseasca la un eveniment o zona special amenajata cu diverse preparate delicioase. Aceste standuri cu specialitati culinare pot avea dimensiuni si forme diferite si pot fi decorate in functie de tematica sau specificul oricarui eveniment. Ele reprezinta elementul care va completa perfect restul decorului. In plus, inchirierea unui astfel de stand reprezinta o modalitate moderna de a le oferi invitatilor prilejul de a-si delecta papilele gustative, dar si de a socializa. Ei vor fi uimiti atunci cand vor vedea ce surpriza si se vor indemna unul pe celalalt sa incerce preparatele servite acolo. Socializarea intre oaspeti va creste, iar atmosfera va deveni vesela si relaxata! Pentru inchirierea unor food stations, noi te putem ajuta. Dam viata oricarei idei in materie de organizare evenimente si avem o echipa de specialisti in arta culinara. Acestia vor pregati cu atentie orice tip de preparat iti doresti si il vor servi intr-o maniera deosebita.

Bauturi

Bauturile sunt unul din aspectele cele mai importante la un eveniment, fiind primul lucru servit, reprezentand cartea de vizita a locatiei in care ajung invitatii. Echipa de bar Buftea Events este formata numai din barmani si Barista campionati mondial. Fiecare pahar este lucrat individual, capatand culoare, forma si design. Bauturile servite se pot personaliza conform evenimentului de la denumire, la continut si la aspect. Impreuna cu echipele noastre creative, putem crea un meniu de bauturi numai ca in filme! La fel ca si la bauturi alcolice sau soft-drinks, cafeaua este importanta. Fie ca este un eveniment corporate unde este necesar un Coffee Break, sau un eveniment tip nunta, boabele noastra de cafea este de origine, proaspat rasnite, preparate de un barista cu experienta in domeniu. Calitatea bauturilor servite se ridica la aceelasi nivel cu restul serviciilor prestate. Mai mult decat atat, oferim ocazia de alege un pop-up bar, care va reprezenta atractia principala a serii! Fie ca este un cocktail bar, un bar de shoturi sau bellini, acesta poate fi personalizat in functie cu tematica evenimentului.

Dorești să îți organizăm evenimentul?